Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 tisdag 25.6.2024
 Grattis Uno
Sök på: Agrolink Internet


Infoblad med tekniska data om olika solcellsdrivna vattenpump-paket fås genom att skicka epost till vattenpump@agrolink.net. Infobladet skickas ut automatiskt inom ett par minuter. Du kan också reservera din vattenpump genom att skicka e-post till: sales@agrolink.net eller ringa oss på telefon: 06-347 5800.

Försöksfält på Söderfjärden sommaren 2021 visar att underbevattning med solcellspump gav 47 % skördeökning

Denna sommar testades underbevattning med solcellsdriven vattenpump på Söderfjärden. Försöksfälten var uppdelade i 3 olika skiften. Ett skifte lämnades obevattnat och ett skifte bevattnades med bensinpump och det tredje skifte bevattnades kontinuerligt under 48 dagar med en 17 m3 solcellsdriven vattenpump. Nedan visas resultat av försöken. 

Gröda: KWS Mistral vårvete, såtäthet: 670 plantor/m2

Gödsling: 75 kg N/ha

Bevattning

Skörd kg/ha

Merskörd kg/ha

Ökning

Solcellspump

8 144

2 619

47 %

Bensinpump

6 965

1 440

26 %

Obevattnat

5 525

0

0

Resultatet visar att denna sommar blev merskörden 2 619 kg/ha med en solcellsdriven vattenpump. Skördeökningen ger ett netto på 644 €/ha enligt vetepriset vecka 42 och hela försöksfältet på 7,5 ha gav 4 832 € mer i handen jämfört med det obevattnade skiftet.
FINPOWER multifunktions starthjälp

Köp direkt från Agrolinks webbutik.

ePower-82 är en liten räddare i nöden när batteriet (ackun) i bilen, båten, motorcykeln eller gräsklipparen är slut och inte orkar få igång motorn. Aldrig mer behöver du bli ståendes med en bil som inte startar eller med en tom mobiltelefon när du behöver den som mest. Kablarna har BOOST funktion som gör att man kan starta fordon med helt tomt batteri (acku) eller när det inte finns något batteri.

ikoner_2

Denna kraftiga men lilla startbooster (endast 0,6 kg), är så kraftfull att den hjälpstartar bilar, båtar, MC (till och med 8 liters V8-motorer). Samtidigt kan den användas till att ladda din mobiltelefon, GPS, bärbar dator, iPad, kamera och mycket mer. Den klarar 30-40 hjälpstarter innan den behöver laddning.

ePower-82, startar upp till 8 liters V8-motorer

Det finns USB-uttag för laddning av mobiltelefoner och övrig utrustning avsedd för USB. Startboostern går att ladda via medföljande kablar, både i 230 volts uttag och naturligtvis via 12 volts cigarettuttag. Den är utrustad med ledlampor för att lätt kunna avläsa statusen på startboostern, så att du vet när den behöver laddas upp. Den har också en inbyggd stark ficklampa som verkligen är till hjälp då bilen inte startar och det är mörkt ute.

Startkablarna har inbyggda säkerhetsfunktioner som skydd mot omvänd polaritet, skydd mot laddning i fel riktning samt skydd mot kortslutning och överspänning. Flera modeller på marknaden har överspänningsskydd som smälter vid för hög belastning och kablarna måste bytas, Finpower modellen har relestyrt överspänningskydd vilket eliminerar detta.

Batterikapaciteten är på 18 000 milliamperetimmar och startström med hela 600A i peak-ström.

Levereras med:

– Väska
– Laddare 230 volt
– Billaddare 12 volt
– Kabel 3+1 (micro) för mobiltelefoner, surfplattor
– Kabel för iPhone 4 & iPhone 5
– Kabel med 8 st. adaptrar för bärbara datorer
– Startkabelset

Extrautrustning:
– OBD2 strömkabel
– Cigarettutags strömkabel

Teknisk data

Vikt: 610 gram
Kapacitet: 18 000 mAh / 66,6Wh
Mått: 224 x 87 x 29 mm
Startström: 300 amp, peak:600 amp.

Utmatning

5V/1A Mobiltelefoner, surfplattor, andra apparater
5V/2A Surfplattor
12V/10A 12V bil- och båt-elektronik
19V/3.5A Bärbara datorer
12V Hjälpstart (startbooster)

Köp direkt från Agrolinks webbutik.

Övrigt

Finpower tillverkas av Carku som är Kinas ledande tillverkare av startboosters med en tillverkningskapacitet av 200 000 enheter i månaden.


members.agrolink.net
är affärsverktyget för dig som är landsbygdsföretagare. Som abonnent får du exklusiv rätt att använda alla tjänster på members.agrolink.net portalen. Läs mer!
shop.agrolink.net
är Agrolinks webb-butik där du kan beställa fågelskrämmor, finpower starthjälpar, elstängsel och annat som vi säljer som vi säljer. Är du företag kan du också välja att få varorna levererade mot faktura. Till butiken!
netmail.agrolink.net
innehåller inloggnings-möjligheter till den egna epostlådan via ett web-gränssnitt. Perfekt när du behöver åtkomst till din e-post på resa, eller från någon annans dator. Logga in!
webCore är en registrerad bifirma till Agrolink och erbjuder företag och organisationer helhetslösningar i form av design av hemsidor, programmering och integrering av databaser och affärssystem för avancerade Internetlösningar. Läs mer!
 Agrolink.net partner
Lappfors Snickeri »
Tillverkar svarvade produkter till uteterasser, staket m.m. Skräddarsydda beställningsarbeten för möbelindustrin, fönster och dörrar.

Alla partners »

  Anslag 

  Händelser 

Annonser

 © Copyright 2001, Agrolink Ab