Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 tisdag 25.6.2024
 Grattis Uno

Köp reklamplats med mycket bra exponering

Nu säljer vi reklamplats på våra sidor i form av en bild (banner) med länkning direkt till er annons hos oss eller till er egen internet-address. Genom att annonsera på Internet når ni motiverade människor, som aktivt söker information, kanske om just det Du kan erbjuda. En annons på Internet förkortar avståndet mellan annons, informationssökning och köp!

Vi erbjuder bannerannonser i två olika storlekar, banner överst på sidan som är 468 bildpunkter bred och 60 punkter hög, samt banner på höger sida som är 120 bildpunkter bred och 60 punkter hög. Banners kan innehålla t.ex. företagets logo och slogan eller priserbjudanden och pekar till Er annonssida på Agrolink portalen eller till er egen internet-address. Bilden kan även vara en enkel animation.

Exempel: Klicka på WebCore bannern överst på denna sida för att se exempel på banner som länkar till annonssida på Agrolink!

Priserna varierar beroende på annonsens placering.

Prislista (pris per vecka)
1. Liten banner (120 x 60) på Förstasidan. - 100 EUR
2. Liten banner (120 x 60) på huvudsida för respektive kategori. - 70 EUR

Prislistan inkluderar inte moms och avser en veckas reklamplats.

Samtliga annonsörer erhåller kontinuerlig on-line statistik över sin annonsering. (Antal visade annonser samt antal klick.)

Ytterligare information lämnas av info@agrolink.fi

Annonser

 © Copyright 2001, Agrolink Ab