Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 fredag 3.5.2024
 Grattis Linus
10.6.2005 / SLC
Bettina Selander är ny informatör på SLC
Bettina Selander sköter tjänsten som SLC:s informatör från och med den 1 juni. Hon efterträdde Anna Bengelsdorff-Lindstedt, som engagerat sig i familjens anrika företag.
Selander är Borgåbo och driver en gård med potatisproduktion. Hon har i vår satt punkt för sin Pro Gradu-uppsats, som handlar om finländska, danska och svenska producentorganisationernas (MTK, SLC, LRF, Danska Landbrug) samarbete med jordbruksministerierna i ett nätverksperspektiv.
Bakom politices magister-examen står studier i huvudämnet allmän statslära samt biämnesstudier i juridik, jordbrukspolitik, organisationsledarskap och diplomati. Bettina Selander har tidigare arbetat på SLC som projektanställd och vikarierat på LF.
Du når henne per telefon på nummer 09-58604624 eller per e-post: bettina.selander@slc.fi. I sommar kommer hon bland annat att engagera sig i arrangerandet av Östersjöseglatsen med galeasen Albanus, och till hösten håller hon i trådarna för den tredje etappen av SLC:s ungdomsutbildning, som ordnas i Åbo. Till hennes verksamhetsområde hör även SLC:s kvinno- och ungdomsverksamhet.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab