Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 lördag 20.4.2024
 Grattis Arla
7.11.2003 / LF
Årets Lantbrukskalender har kommit ut
Årets Lantbrukskalender har nu kommit ut. Till skillnad från tidigare är formatet nu större, A5, vilket gör att det finns mer utrymme för egna anteckningar om man vill använda kalendern som en dagbok för verksamheten på gården.
I kalenderdelen har varje vecka ett eget uppslag. Lantbrukskalendern har ringinbindning som gör att den hålls öppen på bordet och är försedd med en slitstark plastpärm. Nya teman i årets kalender är bland annat generationsväxlingar, nötkreaturens vattenbehov och energilösningar för växthusproduktion. I kalendern redogörs dessutom för grundprinciperna i reformen av EU:s jordbrukspolitik.
Faktadelen innehåller också komprimerat det viktigaste som jordbrukaren behöver veta om växtodling, ekonomi, husdjur, ekologiskt lantbruk, trädgård, skog, stödregler, jakt- och fiskebestämmelser och mycket annat. I slutet på kalendern finns en omfattande, aktuell adressförteckning.
Kalendern som omfattar 352 sidor finns till salu i välförsedda bokhandlar och lantbruksaffärer, hos lantbruks- och hushållningssällskapen och Svenska lantbrukssällskapens förbund. Det rekommenderade priset är 25 euro, inklusive moms 22 %. Kalendern är avdragbar i beskattningen.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab