Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 fredag 26.4.2024
 Grattis Teresia
3.7.2003 / NSP
Gårdar med ekologisk produktion

NSP:s utvecklingsprojekt för ekologisk produktion - EKO i Nyland - har samlat och sammanställt alla intresserade svenskspråkiga ekoproducenter från Nyland på en egen sida på SLC:s hemsidor. Sidorna hittas på www.slc.fi under "Länkar" i kategorin "Eko" eller direkt på http://www.slc.fi/eko_nyland/ekologis.htm . Sidorna börjar med en presentation av ekologisk produktion i allmänhet och man kan surfa vidare till ett femtiotal ekorelaterade sidor. Sidorna är nyttiga för alla som vill bekanta sig närmare med ekologisk produktion och för den som är redan insatt men vill fördjupa sina kunskaper och bredda sitt nätverk, samt för konsumenter som vill köpa ekoprodukter direkt från gårdarna.

Från länken "ekoproducenter" hittar man de nyländska producenterna med deras kontaktuppgifter, produktion och försäljningssätt. Från sidorna kan konsumenterna söka t.ex. den närmaste producenten med självplocksjordgubbar eller gårdsbod med direkt försäljning. Sidorna kommer att utvecklas vidare och gårdarna skall framledes täcka hela Svenskfinland.

www-sidorna är uppbyggda av projektsekreterare Susann Mantere. För närmare information kontakta henne. Tel: 040-5613842, e-post: susann.mantere@welho.com.

 

 


Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab