Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 fredag 26.4.2024
 Grattis Teresia
21.11.2017 / Landsbygdens Folk
Thomas efterträder Thomas
När det gäller valet av förbundsstyrelse ställde John Holmberg från Tenala inte upp för återval, men i och med att Tenala och Bromarf nu gått ihop till Tenala-Bromarf landsbygdsförening, representerar Roger Lindroos från Bromarf den nya föreningen i styrelsen och han var inte i tur att avgå.
De övriga styrelsemedlemmarna är Christian Nyholm från Ingå, Tom Lemström från Sjundeå, Magnus Selenius från Esbo, Artur Hagner som efterträder Johan Cederberg från Pernå, Carolina Sjögård från Liljendal och Boris Antman från Mörskom.

Thomas Blomqvist kandiderar till
ordförandeposten i SLC:s fullmäktige
Thomas Blomqvist aspirerar på posten som SLC-fullmäktiges ordförande. Han ställde därför upp i valet av fullmäktigeledamöter i SLC från SLC Nyland. Han valdes i stället för Anders Wasström, som inte ställde upp för omval. Thomas Blomqvists personliga suppleant är Kim Forsman.
Nina Långstedt valdes in efter Kaj Klinge med Håkan Nystöm som suppleant, medan Tom Pehkonen valdes i stället för Kim Männikkö med Jaakko Mäkelä som suppleant.
De övriga fullmäktigeledamöterna från SLC Nyland är Johan Holmström med suppleant Sune Baarman, Gösta Lundström med suppleant Magnus Lindberg, Anders Rosengren med Robert Haglund som suppleant och Jesse Mårtenson med suppleant Anders Mickos.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab