Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 fredag 3.5.2024
 Grattis Linus
15.11.2013 / Landsbygdens Folk
Månadsbilagan LoA förnyas
Det är journalisten Anna Kujala som står för upplägget i nya LoA. Sedan ett par år tillbaka svarar Anna Kujala för koordineringen av materialet till LoA.
- Utgångspunkten är att LoA ska vara tilltalande att läsa för alla, säger hon.
Formatet är det samma som tidigare. Det har ibland dykt upp förslag om att LoA borde göras i ett annat format för att skilja sig mera ut från LF. Det skulle emellertid bli dyrare att trycka en skild tidning än att hålla kvar den nuvarande lösningen där LoA ingår i LF.
Månadsbilagan LoA försöker satsa på ett innehåll som utgår från den enskilda gårdens situation och behov. I den här månadens nummer vars tema är maskiner finns visserligen en del färgsprakande material från pressvisningar och maskinutställningar under den gångna säsongen.
- Vi har dock passat på att uppmärksamma gårdens situation, till exempel ingår en intervju med Anders Grannas vid ÖSP:s ekonomiakut, som framhåller att man måste se på ekonomi och behov, när man skaffar maskiner, säger Micke Godtfredsen.
I fall du har synpunkter på nya LoA kan du skicka e-post till Micke Godtfredsen, micke.godtfredsen@slc.fi eller direkt till LoA:s egen e-postadress, loa@slc.fi.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab