Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 fredag 3.5.2024
 Grattis Linus
9.8.2010 19:19:07 / NSP
Utbildningsprogrammet - Landbygdsföretagandet i framtiden

Johtamistaidon opisto JTO (Institutet för Ledarskap) ordnar tillsammans producentorganisationerna NSP och MTK-Uusimaa  samt ELY-centralen i Nyland utbildningsprogrammet Tulevaisuuden maaseutuyrittäjyys (Landsbygdsföretagandet i framtiden). Utbildningen inleds 5.10 och avslutas i mars 2011. Målsättningen med utbildningen är att utveckla ledarskap och modeller för affärsverksamheten i företagen till att svara på framtidens utmaningar.  I programmet ingår 11 utbildningsdagar. Närmodulernas inlärningsmetoder är aktiverande och funktionella med fokusering på det praktiska. Till programmet hör även ett utvecklingsprojekt för det egna företaget(valbart tema).

Programmet är avsett för små (under 10 personer) landsbygdsföretag i Nyland som vill förnya sin affärsverksamhet och/eller sin service. Programmet har skräddarsytts för nyländska landsbygdsföretagare.

Närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland är med och finansierar utbildningsprogrammet vilket betyder att programmet pris för deltagaren är endast 460 €/person. LFÖPL försäkrade lantbruksföretagare kan dessutom ansöka on studiedagpenning för sina utgifter 35 €/dag.

För ytterligare information se www.jto.fi/maj eller ring 010 7555 440 samt verksamhetsledare Bjarne Westerlund NSP, telefon 040 503 7188.


Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab