Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 söndag 5.5.2024
 Grattis Ulrik
2.10.2009 / Landsbygdens Folk
Susanne West ny trädgårdsombudsman
ÖSP:s styrelse har utsett Susanne West till ny trädgårdsombudsman. West kommer att tillträda tjänsten i början av oktober.
Susanne West är ursprungligen Solfbo, men har de senaste åren bott i Helsingfors där hon studerar juridik. Förutom juridik har hon också idkat agrologstudier på distans vid Yrkeshögskolan Sydväst. Sedan i våras är hon också aktiv jordbrukare på hemgården i Solf. Hon har också en filosofie kandidatexamen från Umeå universitet.
Eftersom Susanne West håller på att slutföra sina juridikstudier kommer hon till en början att kombinera studierna med jobbet på ÖSP.
Susanne West kommer att efterträda Bo Linde som numera är tf verksamhetsledare för ÖSP. Linde säger att bland flera goda sökande så hade Susanne West de egenskaper och meriter organisationen ville ha.
- Företagen inom den sektor hon ska sköta blir färre men större. Det dyker hela tiden upp nya typer av problem. Därför blir det allt viktigare med ekonomiska och juridiska kunskaper. Vi ansåg att Susanne West kommer att kunna tillföra en hel del kompetens till ÖSP framförallt då det gäller den juridiska biten.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab